Ohita navigaatio

OAJ:n Vetelin paikallisyhdistyksen myöntämät ansiomerkit

OAJ:n Vetelin paikallisyhdistys luovutti OAJ:n ja Akavan myöntämät ansiomerkit yhdistyksen ansioituneille toimihenkilöille. Ansiomerkit luovutettiin paikallisyhdistyksen kevätjuhlassa toukokuussa 2023.

OAJ:n ansiomerkki on tunnustus järjestön hyväksi tehdystä pitkäaikaisesta tai muuten merkittävän ansiokkaasta työstä. OAJ:n pronssinen ansiomerkki hopeisin lehvin luovutettiin Maria Luomalalle ja Harri Huuskolle ja pronssinen ansiomerkki Aino Sillanpää-Heikkilälle, Jari Lapille, Sanna Karppiselle ja Timo Oksaselle.

Akavan ansiomerkki myönnetään tunnustuksena Akava ry:n hyväksi tehdystä ansiokkaasta työstä. Akavan pronssinen ansiomerkki hopeisin lehvin luovutettiin Timo Oksaselle ja pronssinen ansiomerkki Sanna Karppiselle ja Harri Huuskolle.

KUVATEKSI: Ansiomerkkien saajat Harri Huusko, Maria Luomala, Sanna Karppinen, Aino Sillanpää-Heikkilä, Jari Lappi ja Timo Oksanen

Tapahtumat

Tapahtuma | 7.3.2024

Kutsu Jäsenilta 7.3.2023

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 7800

Oikopolut